Hopp til innholdet
Home » Artikler » Google Ads hjelp via videokonsultasjon

Google Ads hjelp via videokonsultasjon

Vi tilbyr grunnleggende evaluering og gjennomgang av bedriftens Google Ads konto + personlig videokonsultasjon.

Vi har utviklet dette pakketilbudet, fordi vi har opplevd at en del av våre kunder i utgangspunktet er usikre på hvor mye og hvordan de bør satse på betalt annonsering i søkemotorer. Vi hjelper dere å navigere i mulighetene uten at budsjettet løper løpsk.

For nye Google Ads annonsører er det dessverre ganske vanlig at man kaster bort en stor del av markedsføringsbudsjettet ved å teste ut Googles annonseringssystemer på egen hånd. Selv erfarne annonsører har bruk for noen som kan se kontoen med nye øyne.

Alt foregår uten reisetid og ekstra unødvendig bruk av tid, via videokonferanse, der vi kobler oss sammen med nøkkelpersoner hos dere og benytter enten Skype, Teams, Google Meet, Zoom eller Whereby. Vi er ganske komfortable med videkonsultasjoner. Slik kan vi enkelt samle flere personer og jobbe effektivt med viktige problemstillinger.

Effektiv søkemotormarkedsføring med Google Ads Annonsering kan gi raske resultater – samtidig vil en erfaren Google Ads konsulent kunne holde kostnadene nede slik at du kan få mest ut av markedsføringskronene dine dvs. størst mulig ROI – return of investment. Det er etterhånden så stor konkurranse på mange populære søkeord at du derfor lett kan du lett kaste bort mange penger, hvis du ikke tenker deg om før du begynner.

Dersom du mangler grunnleggende kompetanse og erfaring skal du være usedvanlig heldig om du lykkes med å ligge riktig plassert i søkemotorene og få igjen for annonsekronene. Og selv for deg som har en del erfaring kan det være gunstig med innspill og motspill fra en oppdatert kvalifisert rådgiver.

Innhold

Nettpilots oppstartskonsultasjon inkluderer oppstartsbrief på telefon eller epost + grunnleggende analyse av Adwords aktiviteter og resultater, samt en times videokonsultasjon.
Vi kan også levere en presentasjon rettet mot ledelse eller andre nøkkelpersoner mot tillegg i pakkeprisen.

Målgruppe

Dette passer for deg/de

  • som er usikker og/eller mangler grunnleggende kompetanse og erfaring med annonsering på Google, men ser det er nødvendig og få bistand til å komme i gang.
  • som har en nettbutikk med gode produkter som mange etterspør, men som ikke tjener penger med Google Annonsering i dag.
  • som ønsker å jobbe mer effektivt og målrettet med prioritering og ytterligere optimalisering, av både kampanjestruktur, søkeordsvalg og gruppering, annonseoppsett, A/B testing, remarketing, geografisk målretting samt landingssider på nettsted/nettbutikk.

Forventet effekt

Det er vår erfaring at de som har kjøpt slik rådgivning hos oss har fått rikelig med konkrete forslag og innspill å ta med seg i det videre arbeidet, og at mange vender tilbake for ytterligere rådgivning fordi de ser at dette er noe som virkelig nytter.

Dette trenger vi fra deg: Google tilganger + en klar forretningsmodell + målsetninger + markedsinnsikt

For å få maksimalt utbytte av en Google Ads konsultasjon, må det ligge en analyse av ditt nettsted og din Google Ads konto og Google Analytics i bunn. Vi trenger derfor å få tilgang til din Google Analytics konto, Google Ads og Google Seach Console hvis du har opprettet dette. Dersom du ikke har slike verktøy, vil vi assistere deg med å opprette det.
Vi ber samtidig om informasjon om deres forretningsmodell, dine målsetninger, markedsføringskanaler, tendenser i markedet, sesongsvingninger og historikk samt en liste over hvilke aktører du sammenlikner deg med, og som du ansér for dine konkurrenter i markedet.

Vi gleder oss til å se deg!

Kontaktperson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *